mrs

Hulde brengen aan donkere Meesteres Bianca

Sub David's verering op 25 november 2014 aan Meesteres Bianca

Aantal eerbetuigingen: 29   Per pagina: 100
Naam Loftuiting
  sub david  Man
Plaats: Amersfoort
Dinsdag, 25 november 2014 16:46
Vandaag was het eindelijk zover: ik mocht knielen voor Meesteres Bianca. (in Den Haag) Ontzettend nerveus, maar dat smolt al snel weg toen ik deze Godin in levende lijve zag en met Haar mee mocht. Mrs Bianca is een bloedmooie, pittige Dame met een prachtig Vrouwelijk figuur, een hartelijke uitstraling en handen die afwisselend heel hard en heel zacht kunnen zijn...

Opgewekt en vol passie nam Ze mij onder handen. De tepelklemmen werden geplaatst, mijn billen kregen de volle lading en Zij liet mij toe Haar perfecte voeten liefkozen, kussen en likken. Ook Haar goddelijke billen mocht ik met met tong aanbidden. Ik mocht zelfs proeven van Haar verse champagne. Warme tederheid en sadistisch genot wisselden elkaar af en ik stond na afloop te trillen op mijn benen. Het was een heerlijke ervaring die mijn fantasie overtrof.

Volgende week weer terug, al was het maar omdat ze mijn pik heeft opgesloten... veilig in Haar Vrouwelijke macht, houdt Ze mijn ballen op afstand nog in Haar greep. Een onvergetelijke dag!

Meesteres Bianca Vrijdag, 28 november 2014 16:50
Beste sub David,
Bedankt voor je bericht. Het was inderdaad een hele leuke sessie!