mrs

Pay tribute to black Mistress Bianca (Dutch)

Eerbetuigingen aan het adres van Meesteres Bianca

Aantal eerbetuigingen: 29   Per pagina: 100
[1]
Naam Loftuiting
29.  Jan  Man
Plaats: Amsterdam
Zondag, 14 juli 2019 13:21 Permalink
smile Ooit, zo een 8 jaar geleden ben ik langs geweest. In Rotterdam. Danzij mijn stommiteit, was dit eenmalig. Wat mij bijstaat:
A) Een super ervaring
B) een super mooie vrouw.
C) Echte dominantie, en ook stevig sadisme.
D) genade moet je verdienen.
E) Meesteres Bianca weet heel goed rond en over de genade grens te spelen.
f) Ik heb een les geleerd, die ik niet vergeten ben.
ik wens je alle goeds veel geluk en liefde.
28.  peter  Man
Plaats: Vlaardingen
Zaterdag, 6 april 2019 20:54 Permalink
dienen voor een zwarte vrouw die wraak neemt voor racisme
27.  Coen  Man
Plaats: Groningen
Vrijdag, 24 juni 2016 19:05 Permalink
Wil best eerbetoon geven aan u meesteres.Wil zelf blotebillenstraf.gr.
26.  Vxs  Man
Plaats: Gelderland
Woensdag, 16 maart 2016 23:44 Permalink
Ik droom ervan om een sessie door u gedomineerd te worden.
U bent geweldig meesteres.
25.  Lola  Man
Plaats: Capelle Aan Den IJsel
Zondag, 8 november 2015 12:54 Permalink
Dank u meesteres voor de geweldige sessie. Ik heb erg genoten van de sessie op skype. Ik denk er met veel plezier nog steeds aan terug en kan niet wachten op de volgende sessie. Vandaag probeer ik mijn opdracht uit te voeren, ik hoop dat het lukt, want ik vind het heel eng! U weet wel dat zal niet mee vallen, maar ik word nu al opgewonden bij de gedachte alleen al. Ik hoop u zeer snel weer te zien. Veel liefs slaaf Lola.

Meesteres Bianca Zondag, 8 november 2015 16:06
Lola, je bent een slet! Dat weet je maar al te goed! Dus je kunt de opdracht prima uitvoeren hoor. We spreken elkaar heel snel weer dus schiet maar op met je opdracht! Stel me niet teleur!
24.  mike  Man
Plaats: Antwerpen
Zaterdag, 24 januari 2015 10:13 Permalink
Wat een prachtige overtuigend dominante vrouw ben jij! De strenge aanpak komt echt uit je tenen. Ik heb een paar keer een sessie ondergaan met jou. Langdurig over de knie voor een ongelooflijk hard pak billenkoek. Geen genade, wel begrip. In Rotterdam nam je me eens mee naar beneden waar je me aan de naderen toonde in mijn korte rokje. En je dreigde me eens te tonen in minn plastic broekje!Ik had geen enkele reden te twijfelen aan de ernst van dat dreigement. Je bent de beste. Ik heb je soms teleurgesteld. Moet daarvoor flink afgeranseld worden en vernederd.
23.  nico  Man
Plaats: Barendrecht
Donderdag, 1 januari 2015 10:25 Permalink
Hallo meesteres,
Ik ben nico 21j en heb niks geen ervaring. Kunt u mij dat bij brengen, kijk uit naar u te dienen. Gr nico

Meesteres Bianca Zaterdag, 3 januari 2015 17:50
Hallo nico,
Als je wilt kan ik je een heleboel bij brengen. Mischien eerst eens wat uitproberen via de webcam.
Groet Meesteres Bianca
22.  sub david  Man
Plaats: Amersfoort
Dinsdag, 25 november 2014 16:46 Permalink
Vandaag was het eindelijk zover: ik mocht knielen voor Meesteres Bianca. (in Den Haag) Ontzettend nerveus, maar dat smolt al snel weg toen ik deze Godin in levende lijve zag en met Haar mee mocht. Mrs Bianca is een bloedmooie, pittige Dame met een prachtig Vrouwelijk figuur, een hartelijke uitstraling en handen die afwisselend heel hard en heel zacht kunnen zijn...

Opgewekt en vol passie nam Ze mij onder handen. De tepelklemmen werden geplaatst, mijn billen kregen de volle lading en Zij liet mij toe Haar perfecte voeten liefkozen, kussen en likken. Ook Haar goddelijke billen mocht ik met met tong aanbidden. Ik mocht zelfs proeven van Haar verse champagne. Warme tederheid en sadistisch genot wisselden elkaar af en ik stond na afloop te trillen op mijn benen. Het was een heerlijke ervaring die mijn fantasie overtrof.

Volgende week weer terug, al was het maar omdat ze mijn pik heeft opgesloten... veilig in Haar Vrouwelijke macht, houdt Ze mijn ballen op afstand nog in Haar greep. Een onvergetelijke dag!

Meesteres Bianca Vrijdag, 28 november 2014 16:50
Beste sub David,
Bedankt voor je bericht. Het was inderdaad een hele leuke sessie!
21.  sub stituut  Man
Plaats: Overijssel
Donderdag, 7 augustus 2014 22:26 Permalink
Beste meesteres Bianca
via het artikel Slaaf zoekt meesteres ben ik op deze prachtige website gekomen. Uw goddelijke lichaam verdient om aanbeden te worden! Graag kom ik naar Den Haag voor een consult voor mij de eerste keer met een donker meesteres. Ik heb wel heel wat jaar ervaring maar nog geen ervaring met een donkere meesteres. Zou ik alvast wat opdrachten kunnen krijgen?

Meesteres Bianca Zaterdag, 9 augustus 2014 16:30
Beste sub stituut, bedankt voor je complimenten, maar ik geef geen opdrachten van te voren, kom maar langs dan krijg je opdachten.
20.  tony  Man
Plaats: Sint-niklaas
Dinsdag, 15 juli 2014 23:02 Permalink
Prachtige site, meesteres, en een prachtige meesteres. Ik heb net uw site ontdekt en droom ervan spoedig een van uw slaven te worden. Klaar om U te dienen, gekeurd en vernederd te worden, genomen in mijn slettenkontje...Als U het goed vind, neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Meesteres Bianca Zaterdag, 9 augustus 2014 16:38
Beste tony, bedankt voor je mooie complimenten, je mag zeker contact met me opnemen, ik wacht op je met je weet wel wat!
19.  richard0181  Man
Plaats: Spijkenisses
Zaterdag, 19 april 2014 04:05 Permalink
Mijn eerste sm ervaring was meesteres Bianca. 1 een word fantastic. Dit was in Rotterdam priveonvangst in het noorden, wat voor mij goed is. Nog bij 2 andere neesteressen geprobeerd, maar helaas nooit de klik gehad zoals meesteres Bianka. Zag nu tot mijn grote verrassing en interesse dat u weer prive ontvangt in Den Haag. Zou perfect zijn en dan ziet u mij zeer zeker weer.
MvrG Slaaf Richard

Meesteres Bianca Zaterdag, 9 augustus 2014 16:44
Bedankt richard voor je prachtige complimenten, hopelijk tot ziens, in Den Haag.
18.  slaaftheo  Man
Plaats: Zwijndrecht
Vrijdag, 3 januari 2014 21:25 Permalink
beste wensen Meesteres Bianca voor 2014.
onderdanige groetjes en kusjes van slaaf theo

Meesteres Bianca Zondag, 5 januari 2014 14:18
Hallo slaaf theo,
voor jou ook de beste wensen voor 2014.
En niet teveel met je fluitje spelen he? Pas erop! Dat is voor mij.
Mrs Bianca
17.  sub4u  Man
Plaats: Rotterdam
Vrijdag, 8 november 2013 12:01 Permalink
U heeft een prachtige website Meesteres. Graag wil ik uw prachtige billen aanbidden.
16.  roberto  Man
Plaats: Rotterdam
Zondag, 7 juli 2013 12:46 Permalink
ik doe alles voor u meesteres, alles wat u wil meesteres, echt alles heb ik over voor u

Meesteres Bianca Zondag, 7 juli 2013 16:00
Nou dat komt goed uit!
15.  Blouw  Man
Plaats: Rijswijk
Maandag, 31 december 2012 12:25 Permalink
Meesteres Bianca,
Ik wens U een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2013. Ik hoop U snel weer te zien in het nieuwe jaar.
Ik heb de eer gehad om afgelopen jaar kennis met U te maken. Wat een fantastiche ervaring was dat. Graag sta ik in het nieuwe jaar weer tot Uw beschiking smile voor een pak slaag whip
Onderdanige groetjes, slaaf blouw
14.  Frans  Man
Plaats: Den Haag
Vrijdag, 28 december 2012 13:15 Permalink
Onvergetelijke sessie, Ik geniet nog van de herinnering eraan. Mijn meesteres zette een voor een mijn balzak vol met wasknijpers. Ik koest staan en voelde het gewicht zwaar trekken aan mijn zak. Bovendien knelden de knijpers en mijn Meesteres had ze ook op de gevoeligste plekjes gezet. Ik werd er helemaal dizzy van... Ze nam me nog strenger onder handen door tikken te geven op de knijpers... Ze deed nog veel meer met haar slaafje, dat bewaar ik voor mezelf.. heerlijk spel was het waarvoor ik mijn Meesteres zeer zeer dankbaar ben. Ze neemt me steeds verder mee op dit pad en dat is ongeloofelijk mooi en spannend. Frans
13.  frans  Man
Plaats: Den Haag
Vrijdag, 14 december 2012 15:29 Permalink
Wat een diepe gevoelens riep deze laatste sessie weer op! Wat fijn door U bestrafd te zijn geworden voor mijn brutaliteit Meesteres. U heeft het volste recht mij te bestraffen wanneer en op de manier die U wilt Meesteres. Ik weet nu wat voor gedrag U van mij verwacht. Onderdanige groet, Frans
12.  Frans  Man
Plaats: Den Haag
Zondag, 25 november 2012 23:20 Permalink
Ik had een zeer straffe sessie met Meesteres Bianca... Mijn billen gloeien nog van de straf die ze me toediende aan de schandpaal.. Ongelooflijk wat de meesteres me heeft doen meemaken. Want vooraf aan deze tuchtiging aan deschandpaal heeft ze me heel veel aspecten van BDSM aan den lijve doen ervaren. Haar aanpak is direct en heeft een groot effect op mij. Ze heeft me nu in een sessie zover afgericht dat mijn gedachtes steeds naar haar uitgaan... Ik kan niet anders dan haar vereren. Zij begint steeds meer mijn leven te bepalen en dat is waar ik blij mee ben en een heel fijn gevoel in mij geeft. Duizend maal dank Meesteres. Ik aanbid U.
11.  Frans  Man
Plaats: Den Haag
Dinsdag, 20 november 2012 19:34 Permalink
Lieve meesteres!
Graag ga ik U dienen en gehoorzamen. Wilt U mij helpen ontdekken waar mijn grenzen liggen? mijn tepels zijn erg gevoelig. graag wil ik dat U die gevoeligheid uittest. ook weet ik niet hoeveel billekoek ik kan verdragen... wel weet ik dat ik daar naar verlang die van U te mogen ontvangen.. lieve en hartelijke groet, Frans. en wanner heeft U tijd voor mij meesteres? ik kom dan naar U toe in Rotterdam
10.  Jack  Man
Plaats: Arnhem
Dinsdag, 27 maart 2012 19:10 Permalink
eek! was weer een tijdje geleden dat ik bij u was, vrijdag avond rond 21.00 werd ik door u aan mijn polsen vast gebonden boven mijn hoofd en aan twee ijzers gehangen en mij flink verwend jou fantasie.mmm alleen mij verkrachten met die mooie strapon lukte niet echt, maar zal het toch weer eens komen goed maken.
Groetjes mooiste Mrs die ik tot nu toe mocht dienen.
Jack roll eyes (sarcastic)
9.  sub ronald  Man
Zaterdag, 10 maart 2012 14:12 Permalink
Ik ben echt een fan van deze Meesteres. Zijn er ook youtube filmpjes omvan te genieten?
8.  sub ronald  Man
Zaterdag, 10 maart 2012 14:08 Permalink
Goedemiddag Godin Bianca,
Net heerlijk lang genietend Uw foto's bewonderd. In gedachten een nederige lieve slaafse kus op puntje van Uw schoen en lik langs Uw hoge hakken.
7.  just a slave  Man
Plaats: Steenwijk
Vrijdag, 9 maart 2012 17:20 Permalink
Heb nu ook de site ontdekt. Zou helemaal zalig zijn wanneer de Mrs hier in dit forum ons opdrachten geeft, omdat ik nogal ver weg woon.

Zij zou bijvoorbeeld ons de opdracht kunnen geven op welke dag en welk tijdstip we ons mogen melken, terwijl we genieten van haar foto.
6.  sub ronald  Man
Vrijdag, 9 maart 2012 16:42 Permalink
Wow what a nice website. To me it would be a pleasure serving this Mistress. It would be an honour kissing her boots and be f****** by this Goddess Bianca. Hope faith makes it happen, my dreams will wink
5.  Roland  Man
Plaats: Maarheeze
Maandag, 6 februari 2012 23:37 Permalink
He Bianca,

superfijne sessie met je gehad vandaag. Wou ik je toch nog even laten weten. En ik vond je ook als mens heel prettig! Ik kom zeker nog vaak naar je toe!

Groetjes, Roland
4.  jay  Man
Dinsdag, 29 november 2011 17:07 Permalink
what a pleasure to discover your website, you're a wonderful Meesteres. it seems i have to travel to rotterdam one day.

Meesteres Bianca Dinsdag, 29 november 2011 20:13
Thank u Jay. For the lovely reaction. I hope i will see u soon.
3.  Paul Hoogzaad  Man
Plaats: Amsterdam
Donderdag, 13 oktober 2011 01:30 Permalink
Prachtig filmpje. Zo dominant en krachtig en zo makkelijk en achteloos zulke ferme klappen met de cane. Zit nu een maandje in het buitenland. Maar ik wil over een maandje of zo best wel eens door u flink onder handen genomen worden. Om u te behagen door voor u te lijden en u te dienen wink. Een donkere Meesteres is ook altijd extra spannend... Kijk er al naar uit. Ga vooral zo door.

Groetjes, Paul
2.  RenĂ©  Man
Woensdag, 12 oktober 2011 12:36 Permalink
Niet alleen Jan kan niet slapen. Door deze film heb ik ook flinke wallen onder mijn ogen. Heerlijk. Mijn complimenten met de website. Als dit Pieter zijn werk nog niet was, heeft hij nieuw werk gevonden. het erotische en sadistische spat ervan af.
1.  jan  Man
Dinsdag, 11 oktober 2011 00:06 Permalink
Gelukgewenst met de prachtig vernieuwde site, Meesteres! Al gaat die filmtrailer me straks wel een slapeloze nacht bezorgen... eek! smile
[1]