« Veel plezier in je ...Fakers »

  Weet je wat ik zo lekker vind?

    van Bianca  , Vrijdag 16 Augustus 2013, Categoriën lijst: Column
  Weet je wat ik zo lekker vind? Als een slaaf van die lange uitgetrokken tepels heeft, die ik lekker als een radioknop aan kan draaien. En dat de tepelklemmen, wasknijpers en allerlei tepelspeeltjes er goed aan kan blijven hangen. En als ik eraan draait dat ik zie dat de slaaf staat te zweten van pijn en genot. Zalig gewoon! Gewoon lange tepels waar ik zo zalig aan kan spelen. Meestal door die zalige lange tepels vergeet ik de rest. Goede stress knopjes en zien hoe je slaaf er ook van geniet dat de Meesteres eraan zit. Een tepel om mee te spelen elke dag en ieder uur van de dag haalt de stress uit een Meesteres lichaam weg. Ik schrijf dit en ben al heel opgewonden geraakt bij de gedachte al.
   
  Ja, dit vind ik lekker goede lange tepels.
  Wie o wie heeft ze?

  4 commentaren

  Commentaar van: fred [Bezoeker]  

  Meesteres Bianca,

  Allereerst heeft U een schitterende website met mooie inhoudelijke blogs.
  Verder beschik ik over lange tepels die erg gevoelig zijn.

  nederige groet,
  fred

  17-08-13 @ 03:07
  Commentaar van: fransjepansje [Bezoeker]

  je dit wind mij enorm op,je verhaal over tepels…ik verlang ernaar dat je ze flink bij me oprekt,dat ze algauw een centimeter langer worden en dat je dan pas ophoudt met je behandeling.Ik heb je een tijd niet gezien Meesteres,maar verlang erg naar je.Fransjepansje

  12-01-14 @ 00:29
  Commentaar van: slaaf ron [Bezoeker]  

  Meesteres,

  las toevallig U voorkeur voor grote lange tepels. Door zeer lange training door een Meesteres heb ik die nu. Meer als een cm lang en zeer dik die niet meer slinken. Heerlijke martelingen gehad waar U van zou smullen.

  11-09-15 @ 20:12
  Commentaar van: Johan [Bezoeker]  

  Meesteres Bianca,

  Onze eerste ontmoeting moet nog plaats vinden, maar wat mijn tepels betreft, ik kan wel wat hebben. Dat zal U wel ondervinden als ik Uw onderdanige slaaf mag spelen. Hopelijk vlug tot ziens op een sessie.

  Uw slaaf Johan

  13-11-15 @ 14:37

  Deze post heeft 1 feedback wachtend op goedkeuring...


  Form is loading...