« Meesteres Bianca komt naar je toe!Sessies »

  Elke vrijdag geef is sessies in Den Haag

    van Bianca  , Zondag 12 Januari 2014, Categoriën lijst: Column

  Elke vrijdag geef ik sessies in Den Haag

   

  Hallo geile onderdanig slaafjes van mij. Ik zal er weer zijn in Nederland. En dan in Den Haag. Wil je een goeie geile sessie waar ik met mijn dominante natte poes op je gezicht komt zitten. Dan wil ik weleens kijken of jij het wel kan volhouden als ik je met mijn volle rijpe donkere Suri billen zal smoren. Mijn favoriet is natuurlijk mijn wasknijpers en alles waar ik mee tepels, ballen, billen, vingers etc. mee kan klemmen. Even naar de ijzerhandel om eens mijn assortiment aan te vullen.

  En weet je dat ik ook een kontenrammer heb gekocht! Jaaaa liefhebbers van pegging ik vind het zalig als ik dat in je slettenreet kan duwen en zien hoe je smacht naar meer. Kwijlend kijkt je naar mij, vol met pijn en lust smeekt naar meer. Maar alleen als je doet wat ik zeg, zul je meer krijgen. Want dat doet mij veel deugd. En dan pak ik je met mijn strapon. Ga maar alvast met je kont omhoog liggen. Hmmmm ik kan niet wachten om jou vrijdag te kunnen pakken. Boek een sessie en kom genieten. Heb je zelf speeltje? Neem ze dan mee en leg me uit wat je lekker vind. Een sessie kost op vrijdag maar 100 euro en zullen wij samen genieten van al dat moois wat BDSM heet.

  1 commentaar

  Commentaar van: Kareltje [Bezoeker]

  Ik woon in Den Haag en wil graag langs komen voor een behandeling.Ik weet alleen nog niet of ik wel durf

  28-05-14 @ 22:17


  Form is loading...