« SessiesWeet je wat ik zo lekker vind? »

  Veel plezier in je ...

    van Bianca  , Dinsdag 20 Augustus 2013, Categoriën lijst: Column
   

  Wat heb ik laatst gelachen tijdens een belsessie. Ik noem geen namen. want dit was een beller die het liefst anoniem wil blijven, wat ik ook uiteraard respecteer. Hij belt zo twee keer in de maand. Dan beginnen de vragen en als ik die beantwoord zoals hij het zou willen horen, dan hoor ik meer gehijg aan de andere kant van de lijn. Maar meestal ga ik tegen de draad in. Dat gaat dan bijvoorbeeld als volgt:

   

  "Hallo Bianca" zegt hij.

   “Hi schatje, hoe is het?” zeg ik dan.
  “Zeg Bianca, wat hebt je nu aan?”
  “Ik heb een doorzichtig zwart negligé aan lieverd.”
  “O, en wat hebt je daaronder aan? Ook een slipje of een string?”
  “Ik heb een string aan.”
  “Zeg Bianca, wil je dan je negligé uitdoen? En waarom hebt je een string aan?"
  "Nou lieverd, omdat ik het wel mooi vind en het staat heel geil. “
  "Omdat je het geil vindt? Zeg wat doe je als je moet plassen? Ga je dan  zitten of sta je het liefst?”
  “Nou schatje, ik ga zitten op het toilet als ik thuis ben. Alleen in openbare toiletten hang over de pot dus een beetje staand.”
  “En buiten,  Bianca, hoe doe je dat op straat?”

  Dan denk ik waar wil hij nu naartoe met zijn vraag? Ondertussen hoor ik dat er flink word afgetrokken en dat hij ervan geniet.

  “Ga je achter een boom staan om te kunnen plassen?”
  “Natuurlijk ga ik achter een boom staan en dan ben ik half staand.”
  “Zeg Bianca moet je nu plassen?”

  En soms moet ik werkelijk plassen, dan heeft er meer lol aan, want dan laat ik hem horen hoe ik op toilet ga zitten en aan het plassen bent. Ik hou niet van om te faken, dus hou ik de hoorn tegen mijn poes aan zodat hij kan horen dat ik werkelijk aan het plassen ben.


  “Zo hebt je gehoord hoe ik heb geplast?”
  “Ja Bianca ik heb het gehoord. Nou Bianca, maar als je naar buiten gaat hebt je een string aan?”
  “Ja ik heb wel een string aan als het koud is, maar in de zomer heb ik soms geen aan.”
  “Wil je nu je string uit doen?”
  “Goed hoor dat doe ik.’Zo mijn string is nu uit.”
  "Bianca?"
  "ja schat?"

  “VEEL PLEZIER IN JE BLOTE KONT!” 

  "KLIK" hoor dan en heeft ie snel opgehangen!  HAHAHAHA ik moet er zo hard om lachen! De eerste keer toen hij het deed zat ik verbijsterd met de hoorn in mijn hand en een open mond. Maar nu moet ik zo hard lachen als hij dat zegt!

   

  1 commentaar

  Commentaar van: Richie66 [Bezoeker]  

  Ja, dit is idd heel erg grappig. Dit zou je moeten verfilmen.

  Groet,
  Richie66
  o.a. webmaster Klapjes,nl

  02-04-14 @ 10:33


  Form is loading...