« Custom Audio ClipBrandnetels en distels »

  Sessie via skype

    van Bianca  , Donderdag 5 November 2015, Categoriën lijst: Column

  Het is eindelijk zover! Er wordt mij altijd gevraagd door slaafjes en potentiële beginners om online sessies te doen. Meestal verwees ik ze door naar een website waar ik altijd de sessie deed. Maar eerlijk is eerlijk, de sessie via webcam van een ander maatschappij die zijn echter wel onbetaalbaar omdat er zoveel belminuten bij komt kijken. Ik kan mij voorstellen dat je telefoonrekening gewoon de pan uitrijst, vreselijk gewoon. En altijd zag ik dat er na een paar minuten de heren toch afhaakten. Niet omdat zij het niet leuk vonden, maar alleen de kosten te kunnen drukken.

  Lang heb ik hierover nagedacht hoe en wat? En ik ben eruit ja, ik ga via Skype mijn sessies doen. Voor de online slaafjes die opdrachten willen uitvoeren, voor de beginners die een echte live sessie willen maar mij toch eerst willen leren kennen of er wel een klik is tussen mij en hen. Voor de vaste en vergevorderde die bij mij zijn geweest maar even niet kunnen langskomen en toch leuk vinden om met mij even te kletsen of hun geiligheid met mij willen delen. Voor de mannen die hun vrouwen willen voorstellen aan mij en toch nog niet durven langs te komen. En ga zomaar door.

  Om een lang verhaal kort te maken: Ik geef sessie vanaf 20 euro voor een half uur! En natuurlijk zijn er ook langere sessies mogelijk. Wat je moet doen is gewoon mij e-mailen. Welke dag en uur je zou willen. Ik stuur jou een betaalverzoek. Als die betaald is, dan maken wij een afspraak wanneer en hoe laat. De heren die mij goed kennen weten dat ik discreet en betrouwbaar ben. Heb je eventueel vragen en wensen. Laat het mij even weten.

   Nou tot gauw kanjers. Meesteres Bianca

  Feedback in afwachting van moderatie

  Deze post heeft 3 feedbacks wachtend op goedkeuring...


  Form is loading...