« Meesteres Bianca's windows 8 Live TileMeesteres Bianca komt naar je toe! »

    sessie bij Bananas in De Haag

      van Bianca  , Zondag 1 Juni 2014, Categoriën lijst: Column

    Afgelopen vrijdag had ik voor het eerst sessies gegeven bij de Bananas in Den Haag. Wauw, wat een ervaring was het! Ik en mijn slaafjes hebben genoten om van de perfecte ruimte die Bananas ons te bieden heeft. De ruimte waar ik met mijn slaafjes kon spelen was te gek wat heb ik die dag genoten. Het is zeer zeker de moeite waard geweest om hier weer in Den Haag te mogen zijn. Vooral ook toen ik zo bezig was met mijn ene slaafje, waar ik heerlijk een lange bondage touw had gepakt en deze om zijn ballen heen had vastgeknoopt. Hij stond voorover gebukt met zijn benen wijd en vast gemaakt aan de schandpaal. Ik heb hem heerlijk met het touw zijn ballen naar achteren getrokken. Wauw wat een zalige stijve had ie. Ik voelde er even aan. Ik stond mijlen ver met mijn touw in mijn hand en een grijns op mijn gezicht te genieten van zijn gekreun. Ik vroeg mij af? Of het gekreun van de pijn of van het genot was? Dus liep ik naar hem toe en vroeg wat er aan de hand was? Hij zei, zalig Meesteres, dus ik trok nog harder waar hij plotseling riep, STOP Meesteres! Oké, dat wilde ik wel horen want dan had ik weer een paar andere zaken voor hem in petto. Daarna moest hij op het bed gaan liggen en gaf ik hem een stevige facesitting van een kwartier. Natuurlijk moest hij voor mij werken, want uiteraard kreeg hij zijn beloningen niet zomaar, werken moet je voor je Meesteres. Hij schoof de schandpaal op wieltjes weer aan de kant. Ik gaf hem opdracht om in de jacuzzi te gaan staan met het touw weer om zijn ballen heen, waar ik buiten af stond en er heel hard aan trok. Hij viel van de pijn in het water en schreeuwde om genade. Ik genoot hier enorm van! Tegen het eind van de sessie zei ik "ga hier zitten!" en ik begon toen aan zijn lul te trekken met mijn stevige handen. Hij kwam zuchtend klaar, maar voldaan. Na deze zalige sessie, jammer dat het voor een uurtje was. Dacht ik, als ik jou weer eens zie, dan heb ik nog meer voor jou in petto. Want onze klik zat ontzettend goed, zeker na de leuke en eerlijke evaluatie van de sessie. Hij is daarna gaan douchen in de ruime badkamer met alles erop en eraan. Wat waren wij beiden tevreden. Tot de volgende keer.

    Nog geen reactie(s)


    Form is loading...