« Demand u to begg for mercy slave gangbangMijn fetisj: mooie benen, panty's en pumps, en een rok »

  Parels in slavenpaal

    van Bianca  , Zaterdag 18 Oktober 2014, Categoriën lijst: Column

  Eindelijk eens aandacht schenken aan de winnaar van de slavenpalen wedstrijd op mijn site.

   

  En natuurlijk wil ik de andere slavenpalen die het ook gedurfd hebben om ook mee te doen ook bedanken, voor hun moedige inzet en hun prachtige creatieve foto’s. Well done!

  Want ja niet ie­der slaaf wil zijn paal zo voor het ge­voe­lig plaat­je. Want wie weet kan ie­mand hem her­ken­nen via zijn paal. Ik weet wat men denkt, “ja, ja, Mees­te­res hoe is dat nou mo­ge­lijk?" En ik zeg ja het is wel mo­ge­lijk! Maar de pa­rels van de­ze slaaf sprong er­uit en ook het ver­haal er­ach­ter. Ik vroeg aan hem, waar­om? En hij sprak di­rect over zijn schoon­moe­der. Jouw schoon­moe­der?! “Ja Mees­te­res mijn schoon­moe­der. Ze is zo lek­ker naïef”. Mijn bo­ven­ka­mer draai­de plot­se­ling op vol­le toe­ren. Wat heb­ben som­mi­ge man­nen toch met hun schoon­moe­der? Voor­al als een schoon­moe­der er bloed­je aan­trek­ke­lijk is. Of niet? Mis­schien heel streng? Maar de­ze was naïef.

  De mees­te do­mi­nan­te vrou­wen die zijn niet naïef. Dus hij is zo bru­taal ge­weest om de pa­rels te pak­ken en in zijn sla­ven­sap­pen gat te prop­pen. Dat is zeer ze­ker van lef te heb­ben. En na­tuur­lijk heel stout! Een dik­ke sla­ven­paal met een du­re pa­rel­ket­ting er­in ge­propt. Dus van daar ben jij de win­naar ge­word­en.

  Nou peter( fic­tie­ve naam), daar­om aan jou de eer om win­naar te zijn van de wed­strijd, crea­tie­ve sla­ven­pa­len. Van har­te ge­fe­li­ci­teerd. En ook een puz­zel van jouw pa­rel­paal.

  Nog geen reactie(s)


  Form is loading...