« Nieuwe WeekCustom Audio Clip »

  Online sessies, wauw wat een week!

    van Bianca  , Vrijdag 13 November 2015, Categoriën lijst: Column

  Tjee! Ik ben vanaf vorige week begonnen met online sessies. Wauw! Wat een fantastische week is het geweest. Vanavond ook weer druk.  Ik heb zo een leuke klik met mijn online slaafjes. En heel veel fantasie en verlangens komen los bij hen. Ja, voor mij echt voor herhaling vatbaar. Vooral voor slaafjes die toch soms twijfelen van zal ik een live sessie nemen of niet. En toch vragen om mij toch even voor een kennismaking sessie.  Is er een klik of niet? Zo heb ik al een slaafje die al heel lang verlangt naar een live sessie maar niet durfde. Ik heb voorgesteld van nou laten wij eerst online afspreken , het is dan niet zo veel kosten en wij leren elkaar kennen. Dan ben je ook niet zoveel  centen kwijt.  Zo gezegd zo gedaan en volgende week hebben wij een afspraak staan voor een live sessie! Heel spannend! Om elkaar in het echt te zien. Ja slaafjes, niet alleen voor jullie maar ook voor mij is het spannend!

  Tot ziens,

  Meesteres Bianca 

  Feedback in afwachting van moderatie

  Deze post heeft 1 feedback wachtend op goedkeuring...


  Form is loading...