« Mijn fetisj: mooie benen, panty's en pumps, en een rokSessies bij Bananas in Den Haag met mijn eerste slaaf van de dag »

  Meesteres Bianca's windows 8 Live Tile

    van  , Maandag 30 Juni 2014, Categoriën lijst: website

  Heb je windows 8.1? Dan is dit iets leuks voor jou! Met windows 8.1 is er de mogelijkheid om de Meesteres Bianca 's Live Tile aan je start menu te pinnen. In Nederlands tegel geheten. De Live Tile ontvangt berichten van de website zodat je dan eenvoudig op de hoogte van de belangrijkste activiteiten blijft. Bovendien is het natuurlijk ook erg fraai om Meesteres Bianca op je start menu te hebben. Je ziet de agenda en diverse foto's en andere zaken direct op je start menu. Om de Live Tile op je start menu te krijgen, voer je de volgende instructies uit.

  Internet Explorer 11 metro LogoGa naar je metro Start Menu en zoek naar het 'Internet Explorer' logo. Merk op dat het gehele logo wit is op een lichtblauwe achtergrond. Klik op het Logo om IE11 te starten in 'Metro Modus'. Belangrijk is je IE11 opstart in 'Metro Modus' want in desktop modus werkt het niet. Het werkt ook niet met een andere browser. Je kunt de Metro Modus onder andere herkennen aan het feit dat de adresbalk onderaan je scherm staat.

   

  Type in de adresbalk "www.meesteresbianca.nl" en druk op enter.

  Instructies website aan Start vastmaken

  Je ziet nu de website verschijnen. Druk op het sterretje en daarna op het pinnetje bevestig dit door op de knop "Vastmaken aan Start"te klikken. Wanneer je nu weer op je start menu kijkt zie je de Meesteres Bianca Live Tile. Je hebt de nu de opties om de live-tegel: klein, normaal, breed of groot weer te geven, door rechts te klikken.

  Veel plezier met de live-tegel.

  Windows 7 en Windows 8 gebruikers in desktop modus kunnen de website vastmaken aan de taakbalk van Internet Explorer 9 of hoger. De instructies verschijnen zodra je de website bezoekt in de browser.

  Etiketten: website

  1 commentaar

  Commentaar van: Kareltje [Bezoeker]

  Dit is echt super. Ik heb hem op groot formaat gezet en ik zie steeds weer nieuwe dingen verschijnen. Mijn vrienden vragen zich wel af van wie die prachtige billen zijn in die App.

  05-07-14 @ 10:54


  Form is loading...