« Schoonmoeders parels gepropt in het gaatje van peter's slavenpaalMeesteres Bianca's windows 8 Live Tile »

  Mijn fetisj: mooie benen, panty's en pumps, en een rok

    van Bianca  , Zondag 10 Augustus 2014, Categoriën lijst: Column

   

  Onlangs ontving ik deze mail met een wensenlijst en complimenten waarvoor natuurlijk hartelijk dank. Het rollenspel is grappig om te lezen. Natuurlijk bepaal ik wel het verloop van een sessie maar de zender van de mail geeft hiermee wel duidelijk zijn voorkeuren aan waar heel goed iets van te maken is voor een leuk spel. De mail is iets aangepast en de naam is veranderd om privacy reden.


  Hallo Meesteres Bianca

  Ik ben d en zal morgenavond moeten langskomen bij de psychotherapeute. Ik ben namelijk stout geweest en heb mijn handen tussen de benen van een collega gestoken omdat ze heel kort gerokt was. En ze droeg ook sexy panty's en pumps. Hiervoor moet ik dus in therapie komen.

  Mijn fetisj: vrouwen met mooie benen, die panty's dragen en pumps, en een rok. Ik ben steeds benieuwd of ze een slip aan hebben of niet. U hebt zeer mooie benen en stevige billen trouwens.

  Wat ik al ondergaan heb en wat dus kan:

  • slaan en meppen ook in het gezicht
  • spuwen, ook moeten inslikken
  • stevige facesitting en smothering en ruiken van de warme geur
  • plassex, en ook al vele malen moeten op drinken
  • al paar keer moeten kontlikken, vond ik wel erg vernederen
  • gevingerd en stevig genomen door een hak van een pumpschoen
  • verplicht moeten beffen
  • verbalen vernedering

  Het mag iets of wat stevige SM zijn

  Dus wat kan er in de sessie:

  • verleid worden om tussen uw benen te komen kijken, ruiken, likken etc.
  • tijdens een stevige facesitting waarbij ik geen kant op kan, plassen al dan niet door uw panty's heen (nog nooit ondergaan)
  • geneukt worden: met meerdere vingers, u mag testen tot hoever het gaat, en daarna met een grote strap-on diep geneukt worden, pegging dus (als ik daarna moet kakken en het is een dikke, vind ik dat heerlijk)
  • Misschien moet ik uw benen likken, masseren

  Tot slot vind ik de foto van "Facesitting en smothering" heel sexy! En je hebt een sexy brilletje.

  Met vriendelijke groeten
  d

  Nog geen reactie(s)


  Form is loading...