« Online sessies, wauw wat een week!Sessie via skype »

  Custom Audio Clip

    van Bianca  , Zondag 8 November 2015, CategoriĆ«n lijst: Column

  Ik heb vandaag een audio clip gemaakt voor een slaaf die daar dol op is. Het was voor mij echt een uitdaging om een rollenspel in te spreken. Ik wist niet dat ik zoveel fantasie had. Maar goh, wat was ik aardig op dreef. Ik vond het echt fantastisch om deze wens uit te laten komen voor hem. Hij had wensen die hij wilde horen voor mij gemaild. Verder kon ik het zelf aanvullen en in elkaar zetten. Nu alweer bezig met zijn volgende hoorspel. Ik denk dat er meer mannen of vrouwen met zo een fantasie rondlopen.

  Waarom laat jij niet je fantasie uitkomen? Je eigen fantasie helemaal op jouw wensen, door mij gemaakt!

  Ben je in een geile bui en wil je mijn dominante stem horen. Vanaf nu doe ik ook aan gehoor sessies. Heb je wensen zoals voet, jeans, billen en ander soort fetish. Laat gewoon je verlangens weten. En mail mij en dan kunnen wij erover praten wat jouw wensen zijn.

  Tot horens,

  Meesteres Bianca

  Etiketten: audio, sessie

  1 commentaar

  Commentaar van: Dick [Bezoeker]

  Echt een aanrader! Uitstekende kwaliteit. Zeer tevreden. Nog veel dank aan Bianca voor alle moeite die zij er in gestoken geeft.

  30-11-15 @ 22:28

  Deze post heeft 1 feedback wachtend op goedkeuring...


  Form is loading...