Categorie: "Column"

  Pagina's: 1 3 4 5

    van Bianca  , Maandag 16 November 2015, Categoriën lijst: Column
  Het is bijna het eind van de maand en dan ben ik weer een jaartje ouder, wijzer en nog geiler. Om dat te vieren zou ik graag lekker verwend willen worden. Zie mijn verlanglijstje: ·        Een nieuwe flogger ·        Een zweep of een … more »
  Etiketten: jarig, kado
    van Bianca  , Maandag 16 November 2015, Categoriën lijst: Column
  Een nieuwe week van spannende live sessies. Ik krijg de laatste tijd veel vragen voor een audio clip, dus daar ben ik druk mee bezig. Er zijn slaafjes en zelf Meesters die mij vragen om een clip te maken voor hun vrouwelijke subjes. Erg spannend om te… more »
  Etiketten: audio, sessie
    van Bianca  , Vrijdag 13 November 2015, Categoriën lijst: Column
  Tjee! Ik ben vanaf vorige week begonnen met online sessies. Wauw! Wat een fantastische week is het geweest. Vanavond ook weer druk.  Ik heb zo een leuke klik met mijn online slaafjes. En heel veel fantasie en verlangens komen los bij hen. Ja, voor mij… more »
    van Bianca  , Zondag 8 November 2015, Categoriën lijst: Column
  Ik heb vandaag een audio clip gemaakt voor een slaaf die daar dol op is. Het was voor mij echt een uitdaging om een rollenspel in te spreken. Ik wist niet dat ik zoveel fantasie had. Maar goh, wat was ik aardig op dreef. Ik vond het echt fantastisch om… more »
  Etiketten: audio, sessie
    van Bianca  , Donderdag 5 November 2015, Categoriën lijst: Column
  Het is eindelijk zover! Er wordt mij altijd gevraagd door slaafjes en potentiële beginners om online sessies te doen. Meestal verwees ik ze door naar een website waar ik altijd de sessie deed. Maar eerlijk is eerlijk, de sessie via webcam van een ander… more »

  Pagina's: 1 3 4 5