« Sessie via skypeDemand u to begg for mercy slave gangbang »

  Brandnetels en Distels

    van Bianca  , Donderdag 14 Mei 2015, Categoriën lijst: Column
  Dit is de slavenkont van harry

  Ik was die ochtend onderweg naar de supermarkt. Ja, zelfs ik moet de boodschappen doen. Geen slaaf in de buurt om mij te dienen.

  Goedemorgen Meesteres! Hallo, Harry hoe is het met je? Meesteres is het mogelijk om nu een afspraak met u te maken? Een van mijn vaste slaaf die om de maand mij een bezoekje brengt was weer in een geile masochistische bui en vroeg of hij ook wat kon meebrengen. Ik vroeg uiteraard heel nieuwsgierig: goh, jongen. Wat is het? Nou, ik wil graag onderweg distels en brandnetels plukken. Oh? Zei ik. Dat is mooi neem maar mee. Tegen 11 uur zie ik je dan. Goed Meesteres dan ziet u mij verschijnen. 

  Ik wil u graag dienen vandaag Meesteres. Ja zei ik. Ik weet dat u geen medelijden met mij hebt en alstublieft Meesteres vandaag ook niet. Maar harry toch dat zal ik ook niet hebben! 

  Harry wil altijd ook dat er een filmpje wordt gemaakt en foto’s. En daar word extra voor betaald. En dat is alleen voor eigen gebruik. Want meneertje wil graag thuis nog nagenieten! In het Love Hotel waar ik altijd afspreek in Antwerpen, is een kamer met een heleboel touwen en haken gevestigd aan de muren. Nou om een lang en leuk verhaal kort te houden. Jammer genoeg was op die dag mijn favoriete afspreek speelhotel gesloten.

  Dus hotel ernaast gepakt. Nou dat heeft zeker de pret niet mogen drukken. Slaaf harry heeft er flink van langs gekregen die dag met de distels en brandnetels. Zijn slavenkont was helemaal bont en blauw en zeer opgezwollen. Als beloning kreeg slaaf harry een goede facesitting en prachtige shoot aan foto’s en filmpje voor eigen gebruik. En na de sessie vind ik het belangrijk om nog even te evalueren over de sessie het was weer geweldig!

  Nog geen reactie(s)


  Form is loading...