« Fan MailFacesitting »

  Bellen Cammen en Chatten

    van Bianca  , Zondag 9 September 2012, Categoriën lijst: Column

  Online sessies geven is veel moeilijker dan een live sessie omdat je meer op je gevoel moet gaan inspelen en op afstand opdrachten moet geven. Plus moet er zeer zeker een klik zijn, wat ik uiteraard heel prettig vind. Vooral voor  de mannen die nog niet weten wat het is en wat ze willen. Of  toch online even met mij willen praten of het  net zo lekker is  als in een live sessie. Ik maak  heel wat mee met het gebel, gechat en gecam.  Leuke sessies en minder leuke sessies. Als er geen klik is dan  houdt een gesprek ook heel gauw op. Meestal moet er toch een klik zijn en dan worden mijn online slaven mijn vaste bellers. Je hebt vier verschillende bellers. De echte BDSM’ers,  de  beginners en vergevorderden, en die hoeven echt niet klaar te komen, dat doen ze wel na de sessie als ze alleen zijn en nog aan het nagenieten zijn van de sessie. De kinky bellers die niks hebben met pijn, fetisj  en andere zaken op dat gebied en alleen kinky gevoelens hebben, die willen zo snel mogelijk klaar komen, vanwege de tikken, als je begrijpt wat ik bedoel. En dan gaan ze er  echt voor! En voor ieder heb ik wel een fantasie klaar of ik laat ook mijn kinky fantasie werken en zelf geniet ik  er ook van. Dan hebben wij ook een rollenspel die kan heel spannend en leuk zijn, waarbij heel veel fantasie word verwacht. Een arts en een patiënt,  strenge juffrouw en leerling. Ik doe alleen geen perverse vragen zoals "kunt u mijn moeder spelen" of  "mijn zusje" of zelfs dochter, ja echt! Dat gebeurt meer dan genoeg, daar ben ik niet voor,  want viezeriken helpen met  hun zieke gedachten, NEE!  En ik hang ook  maar  gelijk op en niet in discussie gaan, het heeft geen zin. Maar als de kinky bellers vragen van wilt u  mijn voormalige lerares, leraar  of buurvrouw  spelen daar kan ik me wel wat bij voorstellen. Ik had vroeger ook op de middelbare school die knappe leraar waar je over fantaseerde.

  Wat ik laatst hebt meegemaakt, daar moest ik zo enorm om lachen. Een heer in kwestie belde mij. We zaten in een spannende sessie en zijn vrouw kwam plotseling binnen. Een lawaai op de achtergrond en een scheldtornado kwam erbij. GEWELDIG!!! Hij was zo geschrokken dat ie pas na tien minuten ophing. Dus ik kon alles in geuren en kleuren horen. Ik kreeg er rode wangen van, maar ja bij mij zie je het niet. Hij zal zich voor een tijdje keurig moeten gedragen voordat het weer flink zal gaan kriebelen in zijn broek Hahaha. Of hij wordt weer betrapt, kan ook een kick zijn, tja je weet maar nooit?

  Ik ben elke dag online, vooral in de avond, raad maar waar? We houden het even spannend.

   

  1 commentaar

  Commentaar van: slaaf piet [Bezoeker]

  ik denk op ****

  10-08-13 @ 13:11


  Form is loading...