« FakersFan Mail »

  Adult Baby gaat cam sessie doen.

    van Bianca  , Donderdag 3 Januari 2013, Categoriën lijst: Column

  Adult BabyIk word vaak gebeld of gemaild voor adult baby. Doet u ook aan adult baby's. Eerst dacht ik what the F@#k!!!? Maar je bent nooit te oud om te leren. Ik ben het gaan bestuderen en warempel ik weet het weer! ik zag er een documentaire over bij Sexcetera. Nee het is toch niks voor mij en echt ieder zijn heug en meug hoor. Ik heb respect voor iedereen. Maar deze Meesteres heeft geen zin om stront en pis op te ruimen van een volwassen man. Ik hou van mijn passie en dat is toch het wat ouderwetse BDSM. Maar als ik dit zou gaan doen dan doe ik het dan vooral voor het geld, maar echt dit gaat mij toch even te ver.

  Natuurlijk kunnen ze me bellen om erover te praten, want als een drang is om in een grote luier rond te willen lopen, moet dat kunnen. Vind je niet? Ik vind van wel, je doet er niemand kwaad mee. Men krijg toch te horen dat ik het niet doe en velen weten dat ik het niet doe. Maar er is altijd wel een drang om te bellen of te mailen of ik wel graag subs zie rondlopen in een luier en dat ze staan in een grote baby bed, kinderstoel, speen, mutsje op hun hoofd, dus alles erop en eraan, ja al die meubels worden gemaakt. Er is een markt voor. Ik las dat er zelfs vrouwen waren die borstvoeding geven bij zo een adult baby en tonnen met geld er mee verdienen. Neen, nogmaals brrrrr. Er was zelfs een film erover. Zelf op Fetlife kun je het opzoeken. Even één voorbeeld en dan stop ik met mijn verhaal.

  Ik kreeg een beller via thuis.nl; Goede avond Meesteres Bianca, Ik zag uw profiel en ik vind dat u er fantastisch uitziet. Bla, bla, bla, dus ik vroeg waar hij in geïnteresseerd was? Hij vertelde mij dat hij in het ziekenhuis lag voor een operatie, ik zei zo, zo en hij vertelde verder dat hij niet kon opstaan van de pijn en per ongeluk in zijn broek had gepoept en gepist. Een verpleegkundige nam hem mee naar de badkamer en plaatste hem onder de douche, zij keek heel vies naar hem net alsof zij hem wilde straffen, toen hij helemaal schoon was en weer op bed lag en eraan terug dacht hoe de verpleegkundige naar hem keek tijdens het douchen, wond hem dat enorm op. Ik vroeg aan hem, goh wil je dat weer beleven? Zo lekker in je broek poepen en pissen? Jazeker wilde hij dat, maar dat doe ik niet! Oh, zei hij wat doet u dan wel? Ik wil wel wat anders hoor. Het hoeft niet dat te zijn. Ja maar dat wond je toch op of niet? Ja maar dan kunt u mij toch wel met wat anders domineren. Ik heb hem uitgelegd dat ik via de webcam hem zou kunnen domineren en hem opdrachten zou kunnen geven zoals ik al bij menige online camsubs hebt gedaan. Ik legde hem uit wat hij allemaal voor de volgende bel of camsessie zou moeten klaarzetten. Wasknijpers, pollepel, dildo etc.

  Dinsdag ben ik weer op de cam. Natuurlijk mag hij anoniem op de cam verschijnen en mij zal hij volledig zien. Nou dat sprak hem wel aan. Dus volgende week dinsdag hebben wij een sessie via de cam. Dus is het toch mogelijk om een fantasie van een sub anders te laten lopen dan alleen poep en pis! En luiers tja je hebt wel Meesteressen die het doen. Dus ieder zijn heug en meug.

  Feedback in afwachting van moderatie

  Deze post heeft 1 feedback wachtend op goedkeuring...


  Form is loading...