Pagina's: 1 3 4 5

    van Bianca  , Maandag 16 November 2015, Categoriën lijst: Column

   

  Het is bijna het eind van de maand en dan ben ik weer een jaartje ouder, wijzer en nog geiler. Om dat te vieren zou ik graag lekker verwend willen worden.

  Zie mijn verlanglijstje:

  • Een nieuwe flogger
  • Een zweep of een  plak
  • Een giga grote voorbinddildo (zou jij daarmee gepakt willen worden?)
  • Nieuwe leren slipjes
  • Zijden sjaaltjes
  • Parfum: chanel 5, Jean Paul Gaultier of Gucci Eau
  • Strings
  • Handboeien  
  • Lakjurk maat L
  • Leren kleding altijd welkom!
  • Hoge laarzen maat 41

   

  Etiketten: jarig, kado
    van Bianca  , Maandag 16 November 2015, Categoriën lijst: Column

  Een nieuwe week van spannende live sessies. Ik krijg de laatste tijd veel vragen voor een audio clip, dus daar ben ik druk mee bezig. Er zijn slaafjes en zelf Meesters die mij vragen om een clip te maken voor hun vrouwelijke subjes. Erg spannend om te doen en ik zie dat ook als een compliment. Omdat Meesters mijn stem willen horen dat ik hun subjes man of vrouw domineer via een soundclip. Hoe spannend is dat!

  Deze week heb ik ook een aantal live sessies waar ik een rollenspel ga doen! Een nieuwe video filmpje van mij en een sub ligt in de planning. Er komen veel verzoeken binnen van allerlei soorten fetisj verlangens, die ik ook beantwoord , soms zeg ik nee, soms zeg ik ja en heel soms verwijs ik ze naar andere BDSM sites. Ik doe uiteraard niet alles. Ik doe alleen wat ik zelf ook heel erg leuk vind en met plezier wil doen. Maar goed ik stop nu met schrijven, want ik ben nu druk bezig met het een en ander.

  Dag, dag!

  Etiketten: audio, sessie
    van Bianca  , Vrijdag 13 November 2015, Categoriën lijst: Column

  Tjee! Ik ben vanaf vorige week begonnen met online sessies. Wauw! Wat een fantastische week is het geweest. Vanavond ook weer druk.  Ik heb zo een leuke klik met mijn online slaafjes. En heel veel fantasie en verlangens komen los bij hen. Ja, voor mij echt voor herhaling vatbaar. Vooral voor slaafjes die toch soms twijfelen van zal ik een live sessie nemen of niet. En toch vragen om mij toch even voor een kennismaking sessie.  Is er een klik of niet? Zo heb ik al een slaafje die al heel lang verlangt naar een live sessie maar niet durfde. Ik heb voorgesteld van nou laten wij eerst online afspreken , het is dan niet zo veel kosten en wij leren elkaar kennen. Dan ben je ook niet zoveel  centen kwijt.  Zo gezegd zo gedaan en volgende week hebben wij een afspraak staan voor een live sessie! Heel spannend! Om elkaar in het echt te zien. Ja slaafjes, niet alleen voor jullie maar ook voor mij is het spannend!

  Tot ziens,

  Meesteres Bianca 

    van Bianca  , Zondag 8 November 2015, Categoriën lijst: Column

  Ik heb vandaag een audio clip gemaakt voor een slaaf die daar dol op is. Het was voor mij echt een uitdaging om een rollenspel in te spreken. Ik wist niet dat ik zoveel fantasie had. Maar goh, wat was ik aardig op dreef. Ik vond het echt fantastisch om deze wens uit te laten komen voor hem. Hij had wensen die hij wilde horen voor mij gemaild. Verder kon ik het zelf aanvullen en in elkaar zetten. Nu alweer bezig met zijn volgende hoorspel. Ik denk dat er meer mannen of vrouwen met zo een fantasie rondlopen.

  Waarom laat jij niet je fantasie uitkomen? Je eigen fantasie helemaal op jouw wensen, door mij gemaakt!

  Ben je in een geile bui en wil je mijn dominante stem horen. Vanaf nu doe ik ook aan gehoor sessies. Heb je wensen zoals voet, jeans, billen en ander soort fetish. Laat gewoon je verlangens weten. En mail mij en dan kunnen wij erover praten wat jouw wensen zijn.

  Tot horens,

  Meesteres Bianca

  Etiketten: audio, sessie
    van Bianca  , Donderdag 5 November 2015, Categoriën lijst: Column

  Het is eindelijk zover! Er wordt mij altijd gevraagd door slaafjes en potentiële beginners om online sessies te doen. Meestal verwees ik ze door naar een website waar ik altijd de sessie deed. Maar eerlijk is eerlijk, de sessie via webcam van een ander maatschappij die zijn echter wel onbetaalbaar omdat er zoveel belminuten bij komt kijken. Ik kan mij voorstellen dat je telefoonrekening gewoon de pan uitrijst, vreselijk gewoon. En altijd zag ik dat er na een paar minuten de heren toch afhaakten. Niet omdat zij het niet leuk vonden, maar alleen de kosten te kunnen drukken.

  Lang heb ik hierover nagedacht hoe en wat? En ik ben eruit ja, ik ga via Skype mijn sessies doen. Voor de online slaafjes die opdrachten willen uitvoeren, voor de beginners die een echte live sessie willen maar mij toch eerst willen leren kennen of er wel een klik is tussen mij en hen. Voor de vaste en vergevorderde die bij mij zijn geweest maar even niet kunnen langskomen en toch leuk vinden om met mij even te kletsen of hun geiligheid met mij willen delen. Voor de mannen die hun vrouwen willen voorstellen aan mij en toch nog niet durven langs te komen. En ga zomaar door.

  Om een lang verhaal kort te maken: Ik geef sessie vanaf 20 euro voor een half uur! En natuurlijk zijn er ook langere sessies mogelijk. Wat je moet doen is gewoon mij e-mailen. Welke dag en uur je zou willen. Ik stuur jou een betaalverzoek. Als die betaald is, dan maken wij een afspraak wanneer en hoe laat. De heren die mij goed kennen weten dat ik discreet en betrouwbaar ben. Heb je eventueel vragen en wensen. Laat het mij even weten.

   Nou tot gauw kanjers. Meesteres Bianca

  Pagina's: 1 3 4 5